Количка

Количка
Количката е празна.
Начало Връщане на стока

Връщане на стока

Ако не сте напълно доволни и удовлетворени от полупката си, няма проблем! Нашата политика за връщане Ви позволява да изпратите обратно своите артикули и да получите пълно възстановяване на заплатени суми в рамките на 14 дни от датата на получаване на покупката. Ние полагаме всички усилия да опишем и представим нашите продукти възможно най-реалистично, за да направите своя информиран избор. Също така разбираме, че понякога артикулите, които получавате, не отговарят на Вашите очаквания поради различни причини. Ако, при пристигането бъде открит визуален дефект при артикул(ите)а, трябва да ни уведомите в рамките на 48 часа!

 

За да върнете всеки артикул(и), като нежелан и да получите пълно въстановяване, се прилагат следните условия:


 

  • Продуктите трябва да бъдат в запазен търговски вид, неносени и в същото състояние, в което са получени.

  • Артикулите трябва да бъдат върнати в оригиналната им опаковка, с всички етикети, инструкции, гаранция, фактура (при наличие на такава) и екстри, които са били включени в нея.

 

Как да върнете артикул?


За да сме сигурни, че можем да обработим Вашето връщане бързо и адекватно, моля, попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с Вас!

Ако имате допълнителни въпроси, как да върнете Вашите артикули, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти!

 

Възстановяване на суми?


Когато получим артикула и се уверим , че всичко е налице и в първоначаланото му състояние и отговаря на условията за въстановяване, сумата ще бъде върната. Дефектните артикули трябва да бъдат върнати по-същия начин, описан по-горе!

 

Моля, използвайте този формуляр, за да поискате връщане на стока:

 

Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност
Последвайте ни във Facebook
Последвайте ни в Instagram