Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Поддръжка на часовници G-Shock и Baby-G

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Марката Casio, предлага едни от най-качествените и издръжливи на всякакви условия часоници. В производството на моделите си, бранда не изневерява на стила, здравината и качеството на използваните материали през годините. Безспорно доказателство са всички часовници от колекциите на G-Shock и Baby-G. Колкото, обаче да устояват на екстремни ситуации, рано или късно идва момент, в който трябва да се освежат, поради не добра визия! 

 

 Това, което се съдържа под стария безел на G-Shock е невероятно!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Визията на един модел, който е употребяван дълги години без смяна на каишка и безел!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Основното предимство на моделите на G-Shock и Baby-G е високият клас на водоустойчивост, което от своя страна крие последващи недостатъци. Свикнали сме да използваме моделите на двете серии на Casio не само на течаща вода под чешмата или под душа, но и във водни басейни, като например море и океан. Там се крият рисковете за часовниците на марката, като основен проблем е солената вода. Тя оказва влияние, както върху самия материал, от който е изработен "уреда на времето", така и на уплътнителите на бутоните и задния капак.

Ние препоръчваме след употреба на часовника Ви в солена морска вода, да го измиете със сладка вода, за да "свалите" солта от него!

 

 

 

  Оригинални аксесоари за подмяна винаги са за предпочитане, поради факта, че при тях се използват надеждни и устойчиви във времето материали.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Нова страхотна визия на страия Ви G-Shock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ефектът, от това да обновите часовника си е наистина страхотен и сравним с нов часовник. Смяна на каишка и безел, води до нова визия на часовника Ви, на която биха Ви завидели!

Ние от www.ZARATIME.com, предлагаме да обслужим часовника Ви дистанционно, т.е да го изпратите с куриер до нас. Ние грижливо ще сменим старите Ви аксесоари, ще почистим часовника и ще го превърнем в нов!

След това ще Ви бъде изпратен обратно в завършен вид. Разбира се монтажа на частите е БЕЗПЛАТЕН, като комплимент към нашите клиенти!

Консултация в реално време с нашите сътрудници, за допълнителна информация! За връзка с нас, виж ТУК

Нашият опит, който е повече от 25 години на пазара за часовници е на Ваше разположение!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Последвайте ни във Facebook
Последвайте ни в Instagram