Количка

Количка
Количката е празна.

Намери продукти по

Цена

178лв. - 638лв.

ЦВЯТ НА КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ

КАИШКА/ВЕРИЖКА НА ЧАСОВНИК

МЕХАНИЗЪМ

КЛАС НА ВОДОУСТОЙЧИВОСТ

СТЪКЛО

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ

МАТЕРИАЛ БИЖУТА

ВИД БИЖУ

WENGER

Wenger е утвърдена компания в Швейцария, която е основана през 1893 година. Първоначално компанията започва с производство на ножове, които бързо се доказват, като иновативно и прецизно произведени продукти. Те включват легендарния нож Swiss Army, на които Wenger е единствен производител, заедно с Victorinox. Въпреки международния си успех от компанията остават верни на Швейцарските си корени и традиции. От 2005 година Wenger става част от Victorinox!

И двата бранда поддържат едни и същи традиционни ценности и се допълват перфектно. Сега Wenger се фокусира в производството на часовници и туристически принадлежности. Най-важно е това, че се предлага най-високо качество и в двете области на производство.

Позволете си да останете впечатлени от гамата продукти, които предлага Wenger. Всеки часовник съчетава надеждност със стил, съвременен дизайн с изключителна функционалност! Материалите са отлично подбрани от най-високо качество и щателна изработка! Самият часовник се задвижва от Швейцарски механизъм от най-висок ранк с отлична прецизност и работа във времето!

«1 2»
Филтри
Страница 1 от 2
«1 2»
Последвайте ни във Facebook
Последвайте ни в Instagram