Телефон за поръчка и контакт: 0889 11 22 95

Количка

0 артикула
Вижте всички статии

КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ DIESEL

 

Да се сдобиете с оригинална каишка за часовници Diesel винаги е било предизвикателство. Проблем при марката е това, че всеки модел е с единтична и строго индивидуална по размери и дизайн каишка или верижка. Захващането към корпуса на часовника НЕ Е стандартно, което прави невъзможно поставяне на стандартна кожена каишка. От значение също така са и патентите (щифтове), с които се монтира аксесоара към часовника. При определени модели патентите са на резба и размер за конкретния модел. Всички оригинални каишки за Diesel са в комплект с оригинални патенти за монтаж.

 

Как да установим, коя е каишката за модел?

 

Всеки часовник DIESEL има номер, който го откроява от останалите модели. На капака е изписан този продуктов номер, който се състои от две букви - DZ  и четири цифри, чрез който може да откриете желания аксесоар. Номера на часовника съответства и на номера на каишката. На снимката по долу може да видите примерен номер:

 

 

Как да намерите каишка или верижка за часовник DIESEL?

 

Чрез продуктовия номер може да се сдобиете с каишка за желаният модел часовник. Чрез номер, напр.: DZ7194, изписан в търсачката на сайта ни може да проверите дали каишката е в наличност. Ако откриете в сайта ни, то това означава, че е налична и възможна с доставка до 1 работен ден. Ако не е наличен дадения модел може да бъде поръчан и доставен. При поръчка на каишка за часовник Diesel НЕ се ангажирате с предварително заплащане на аксесоара. Каишките се заплащат при доставка на куриера след задължителна опция "ПРЕГЛЕД". 

 

 

Предлагаме пример на часовник и каишка DIESEL

DIESEL DZ4290:

 

DIESEL DZ4297:

 

DIESEL DZ7342:

 

 

Всички модели, които не намирате в наличност на сайта ни може да поръчате! За връзка с нас:

  гр.Стара Загора, бул."Цар Симеон Велики" 121

  zaratime@abv.bg

  0889 11 22 95 , 0887 76 06 49

  0889 11 22 95

   0889 11 22 95

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

БЛОГ

ЧАСОВНИЦИ FOSSIL - НИСКИ ЦЕНИ

24 Яну 2019
Атрактивни часовници на уникални цени

КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ DIESEL

06 Фев 2018
Как да намерим каишка за часовник Diesel?

Каишки за часовници Casio

24 Май 2017
Поддръжка на часовници Casio