Телефон за поръчка и контакт: 0889 11 22 95

Количка

0 артикула
Вижте всички статии

КАИШКИ ЗА ЧАСОВНИЦИ DIESEL

 

Да се сдобиете с оригинална каишка за часовници Diesel винаги е било предизвикателство. Проблем при марката е това, че всеки модел е с единтична и строго индивидуална по размери и дизайн каишка или верижка. Захващането към корпуса на часовника НЕ Е стандартно, което прави невъзможно поставяне на стандартна кожена каишка. От значение също така са и патентите (щифтове), с които се монтира аксесоара към часовника. При определени модели патентите са на резба и размер за конкретния модел. Всички оригинални каишки за Diesel са в комплект с оригинални патенти за монтаж.

 

Как да установим, коя е каишката за модел?

 

Всеки часовник DIESEL има номер, който го откроява от останалите модели. На капака е изписан този продуктов номер, който се състои от две букви - DZ  и четири цифри, чрез който може да откриете желания аксесоар. Номера на часовника съответства и на номера на каишката. На снимката по долу може да видите примерен номер:

 

 

Как да намерите каишка или верижка за часовник DIESEL?

 

Чрез продуктовия номер може да се сдобиете с каишка за желаният модел часовник. Чрез номер, напр.: DZ7194, изписан в търсачката на сайта ни може да проверите дали каишката е в наличност. Ако откриете в сайта ни, то това означава, че е налична и възможна с доставка до 1 работен ден. Ако не е наличен дадения модел може да бъде поръчан и доставен. При поръчка на каишка за часовник Diesel НЕ се ангажирате с предварително заплащане на аксесоара. Каишките се заплащат при доставка на куриера след задължителна опция "ПРЕГЛЕД". 

 

 

Предлагаме пример на часовник и каишка DIESEL

DIESEL DZ4290:

 

DIESEL DZ4297:

 

DIESEL DZ7342:

 

 

Всички модели, които не намирате в наличност на сайта ни може да поръчате! За връзка с нас:

  гр.Стара Загора, бул."Цар Симеон Велики" 121

  zaratime@abv.bg

  0889 11 22 95 , 0887 76 06 49

  0889 11 22 95

   0889 11 22 95

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

БЛОГ