Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

Новият модел на Casio Baby-G G-MS MSG-S600G

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

Когато говорим за колекция G-MS на Baby-G, коментарите в повечето случаи са излишни. Моделите на марката са впечатляващи, различни и привличат вниманието на околните. Най-високо качество на използваните материали и завидна изработка. Дизайнът, приковава вниманието от първи поглед!

 

Технически параметри


Изработката на корпуса на часовника е от полимерен материал и стомана, в цвят розово злато. Каишката е полимерен материал, като се предлага в 2 разновидности - бял (MSG-S600G-7A) и черен (MSG-S600G-1A) цвят. Моделът е захранван от акумулаторна батерия, чрез соларния панел в циферблата на часовника. Всеки детайл от дизайна е безупречен!

 

 

Функционалности


Предлаганите функции са стандартни за серията, а именно: Хронометър, таймер, аларми, автоматичен календар и страхотно двойно осветление. Размерите на часовника са компактни, което е предпоставка да стои страхотно на всяка дамска ръка! С тегло само 40 грама, този модел се усеща, като перце на ръката Ви!

Часовникът се пердлага с две години гаранция от zaratime.com! Ние предлагаме обслужване на всички модели в наш собствен сервизен център, за да е удобно за клиента и да имате директна комуникация с нас! Доставката е напълно БЕЗПЛАТНА до дома, офиса Ви или офис на куриерска фирма. Доставките се извършват с Куриерски компании - Спиди, Еконт и Лео Експрес, напълно безплатно със задължителна опция "преглед" и "тест" , при получаване! Часовниците MSG-S600G , може да закупите и на изплащане без оскъпяване за 3, 4 или 6 месечни вноски! Одобрението е бързо и лесно в рамките на 15-20 минути, като имате пълно сътрудничество от наш служител!

 

             

 

Вижте MSG-S600G-1A тук: https://zaratime.com/casio-msg-s600g-1aer-baby-g-damski-chasovnik

 

Вижте MSG-S600G-7A тук: https://zaratime.com/casio-msg-s600g-7aer-baby-g-damski-chasovnik

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Последвайте ни във Facebook
Последвайте ни в Instagram