Количка

Количка
Количката е празна.
Вижте всички статии

ВПЕЧАТЛЯВАЩАТА СЕРИЯ GA-2100

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

От появата си, серия мъжки часовници Casio G-Shock GA-2100 плени всички фенове на марката. Моделите са вдъхновени от модел DW-5600C, който се появява през далечната 1983 година. В стремежа си бранда да предлага по-добри, по-иновативни и все по-по-харесвани часовници се появяват моделите GA-2100.

В намерението си, обаче да предложи безупречен и елегантен дизайн от Casio в никакъв случай не изневеряват на предлаганата обичайна здравина и функционалност! Те превръщат корпуса на този модел в най-тънкия предлаган някога - само 11.8мм.

 

 

Структурата на корпуса на GA-2100 е изградена от Карбон - материал, който го прави още по-здрав и същевременно лек. Каишката е изработена от полимерен материал, а в тази комбинация часовникът се превръща в изключително удобен за носене и употреба!

 

  

 

Чесовник GA-2100-1A1 е изцяло в черен цвят, като различното е само фосфора по стрелките, за отлично отчитане на часа, дори и в тъмната част на денонощието.

Обичайните функции на серия G-SHOCK се срещат и при този модел. Той разполага с хронометър за измерване на време, Таймер - обратно измерване на време. 5 ежедневни аларми, които може да бъдат настроени по различно време, а една от тях е със Snooze функция, която повтаря алармата през диапазон от 5 минути. 

Функциите се допълват от сигнал на всеки кръгъл час, автоматичен календар до 2099 година, 12 / 24 часов формат на часа. Моделът се захранва от две батерии размер SR726SW или 397. Желателно е да се използват сребърно-оксидни батерии, за да няма риск от разтичане, което ще бъде фатално за целия модул на този часовник Casio!

 

 

Модел GA-2100 е в комплект с оригинална кутия на серия G-Shock и две години международна гаранция. Доставката до всяка точка на България е напълно БЕЗПЛАТНА!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Последвайте ни във Facebook
Последвайте ни в Instagram