Количка

Количка
Количката е празна.
Начало Марки

Марки

«1»

CASIO

Марката CASIO е утвърдена на пазара марка часовници, създадена в далечната 1946 година в Токио, Япония. През годините продуктите на бранда задоволяват най-претенциозните изисквания и вкус. Високо качество съчетано в уникален дизайн, нови технологии и изработка на най-прецизно ниво. Изключително атрактивните модели на сериите G-SHOCK, BABY-G, EDIFICE, PRO-TREK ще Ви завладенят от пръв поглед. За пълно и дълго удовлетворение от марката, предлагаме и резервни оригинални каишки за над 100 модела.

http://www.casio-intl.com/

830
продукти

LORUS

Мъжки и дамски часовници LORUS. Страхотен дизайн, качествена изработка и прецизни механизми. Марката Lorus е производство на Seiko Corporation.

http://www.loruswatches.com

21
продукти

DIESEL

FOSSIL GROUP е една от водещите световни компания в производството на часовници. В групата попадат едни от най-големите световни брандове. Един от лидерите е марката DIESEL. Всички модели са с уникален и типичен за марката дизайн. Предлагат нестандартна, различна и иновативна визия. Всички часовници са с две години гаранция, безплатна доставка и в компелкт с оригинална кутия!

181
продукти

HIGHTONE

Луксозни каишки за часовници изработени от напълно естествена кожа. Високо изпълнение, здрава и приятна кожа, цена без конкуренция. Каишките са в комплект
200
продукти

FOSSIL

FOSSIL GROUP е една от водещите световни компания в производството на часовници. В групата попадат едни от най-големите световни брандове. Един от лидерите е марката FOSSIL. Атрактивен дизайн, новаторство, последни технологии и поглед към бъдещето. Мъжки и дамски часовници, задоволяаващи всеки вкус!

http://www.fossil.com/watches

436
продукти

KUKI

Компанията KUKI е с произход от Словения, като дейността е свързана с производство на високо качествени кожени каишки за часовници от далечната 1963 година насам. През 1991 година компанията започва своята международна дейност, като тогаваа е и първото и участие на най-престижното и голямо изложение за часовници, провеждащо се в Базел, Швейцария. Към днешна дата KUKI изнасят продукцията си до над 20 различни държави, както в Европа, така и извън рамките и. Имаме удоволствието една от тези страни да е също така и България.

 

Високото качество на кожените каишки KUKI се дължи на упорита ръчна работа и на модерни технологии. Компанията вече разполага с два лични патента за производството, наречени: ArmStrong и KUKI-FLEX.

 

ArmStrong и KUKI-FLEX, отличават компанията KUKI като производител на изтънчени кожени каишки за часовници. През 2009 г. KUKI стартира нова иновация, а именно KUKI Strong & Flex предлага гъвкавост, мекота и издръжливост в едно и осигурява отлична надеждност и устойчивост на деформации във времето.

 

За честването на своята 50-годишнина  KUKI създаде специална кожена каишка, а именно- KUKI Strong & Flex Alligator - шедьовър в производството на кожени каишки в света!

 

С две думи, това е компания, която чрез своите ръчно изработени продукти задоволява всеки вкус и претенция!

Сега и вие може да се насладите на тези естетически продукти чрез нас и нашите предложение. Винаги налични с бърза доставка и топ цена!

https://www.kuki.si

81
продукти

MOTTA

Каишките МОТТА са изработени от естествена кожа от горната част на каишката и синтетика от вътрешната част. Предлага огромна гама размери от 10мм до 32мм и разновидност на цветове.
217
продукти

AZZURO

Кожени каишки за часовници на марката Azzuro. Качествена изработка изцяло от естествена кожа. Ниски цени на едро за колеги часовникари.
74
продукти

Wellgain

Изключително прецизни механизми за стенни часовници, предлагани от производителя Wellgain. Стъпкови и плаващи механизми. Стъпковите модели се предлагат с 2 размера на височина на машината.

http://www.wellgain.com/

3
продукти

AZZURO CLASSIC

Кожени каишки за часовници на марката Azzuro. Качествена изработка изцяло от естествена кожа. Ниски цени на едро за колеги часовникари.
6
продукти

AZZURO DELUX

Луксозни кожени каишки за часовници на марката Azzuro. Качествена изработка изцяло от естествена кожа. Ниски цени на едро за колеги часовникари.
407
продукти

AZZURO LUX

Луксозни кожени каишки за часовници на марката Azzuro. Качествена изработка изцяло от естествена кожа. Ниски цени на едро за колеги часовникари.
127
продукти

AZZURO SPORT

Кожени каишки за часовници на марката Azzuro. Качествена изработка изцяло от естествена кожа. Ниски цени на едро за колеги часовникари.
74
продукти
233
продукти
16
продукти
14
продукти
12
продукти
1
продукти
6
продукти
1
продукти

AN BIJOUX

AN Bijoux е съвсем нова Българска марка за ръчна изработка за бижута. Всички продукти са създадени с много любов и стремеж да добавят доза добро настроение на най-близките ни хора.

 

56
продукти
22
продукти

SEIKO

SEIKO е компанията, която създава първия кварцов часовник. А години по-късно и първия кварцов хронограф!

Историята на Seiko започва през далечната 1881 година в Токио, Япония, когато нейният основател Кинтаро Хатори отваря магазин за часовници и бижута, наречен "K.Hattori".

През 1969 година, Seiko представя първия кварцов часовник, наречен Astron. По онова време той е струвал, колкото среден клас автомобил. След него компанията създава и първия кварцов хронограф.

През 1980 година, компанията създава и първия автоматичен кварцов часовник. След като придобива по-голяма популярност е нарезен Seiko Kinetic, както е известен и до днес!

Seiko Group включва три компании - Seiko Holdings Corporation (SEIKO), Seiko Instruments Inc. (SII) и Seiko Epson Corporation (EPSON). Като Seiko разпространява часовниците, а SII и EPSON произвеждат механизмите за тях! 

Това, което отличава SEIKO от останалите производители е, че създава всичко от стоманата до механизма за производството на часовниците си!

https://www.seikowatches.com/global-en

16
продукти

BECO TECHNIC

Най-голямата Европейска компания за производство и дистрибуция на инструменти и части за часовници е Beco Technic. Немска прецизност и качество на най-високо ниво!

16
продукти

WENGER

Wenger е утвърдена компания в Швейцария, която е основана през 1893 година. Първоначално компанията започва с производство на ножове, които бързо се доказват, като иновативно и прецизно произведени продукти. Те включват легендарния нож Swiss Army, на които Wenger е единствен производител, заедно с Victorinox. Въпреки международния си успех от компанията остават верни на Швейцарските си корени и традиции. От 2005 година Wenger става част от Victorinox!

И двата бранда поддържат едни и същи традиционни ценности и се допълват перфектно. Сега Wenger се фокусира в производството на часовници и туристически принадлежности. Най-важно е това, че се предлага най-високо качество и в двете области на производство.

Позволете си да останете впечатлени от гамата продукти, които предлага Wenger. Всеки часовник съчетава надеждност със стил, съвременен дизайн с изключителна функционалност! Материалите са отлично подбрани от най-високо качество и щателна изработка! Самият часовник се задвижва от Швейцарски механизъм от най-висок ранк с отлична прецизност и работа във времето!

https://www.wenger.ch

43
продукти
7
продукти
Последвайте ни във Facebook
Последвайте ни в Instagram